top of page

Barndans hos Happy!

Äntligen! En fritidsaktivitet som gör gott för ditt barns hälsa!

En del fritidsaktiviteter får barn att må sämre istället för bättre. Varför? För att aktiviteterna innehåller prestationskrav som kan stressa barn och till och med sänka deras självkänsla. Hos Happy Dance arbetar vi med dansglädje och positiv pedagogik där alla barn får känna sig kompetenta och betydelsefulla precis som dom är!

"Barnen känner sig som hemma på Happy och längtar alltid efter att få gå dit igen!" /Sigrid

Happy Dance är en dansskola som lär barn dansa - på ett sätt som får hela barnet att må riktigt bra! Vi finns på många orter i Sverige och har hjälpt hundratals föräldrar att hitta kurser där deras barn får känna både glädje, utveckling och gemenskap.

Våra kurser i barndans hålls i små grupper så att du som förälder kan vara trygg med att ditt barn får bli sett, bekräftat och lyssnat på vid varje lektion. På Happy är ditt barn alltid i trygga händer med positiva ledare!

 

När du väljer dans hos Happy som fritidsaktivitet till ditt barn får du:

  • Du kommer att upptäcka att din barn utvecklar sin fysiska förmåga, såsom balans, koordination och styrka

  • Du kommer att slippa det vanliga misstaget att placera ditt barn i en aktivitet som ökar på barns stress och press

  • Du kommer uppleva hur roligt och skönt det är för barnet att få en paus från vardagen och få positiv energi och stärka sin självkänsla och sitt självförtroende

Så ta chansen och fyll i formuläret nedan direkt!

Vi kommer att kontakta dig och berätta mer om våra kurser. Tillsammans hittar vi den danskurs som passar ditt barn allra bäst. Så skynda dig att fylla i formuläret redan nu!

Ja, jag vill veta mer om hur mitt barn kan må riktigt bra genom dans!

Tack, vi hör snart av oss!

bottom of page