erika.jpg

Friskvård

Vi erbjuder olika danser som teambuildingaktivitet. Danserna anpassas efter er grupp och kan fokusera på gemenskap, självkänsla, stress och närvaro, och mycket annat! Alla kan delta, ingen förkunskap behövs!

Ni kan också boka shower till ert event. Exempelvis Burlesque Inspiration som sätter krydda på eventet!

Party in Santa Hats

Teambuilding och friskvård

Dans är en av de bästa formerna för friskvård! Forskning har visat att dans både stärker fysisk och psykisk hälsa. Dans kan också minska stelhet och smärtor i kroppen, samt bidra till ökad kreativitet och glädje! Och kanske det bästa av allt för ett företag - dans ökar känslan av gemenskap och stärker banden i gruppen!

Happy Team Dance

Med Happy Team Dance bjuder vi er personal på en timme fylld av glädje och kontakt!

Genom dans blir vi mer öppna för att lära känna varandra bättre! Vi dansar i vanliga kläder och strumpor! Ingen förkunskap behövs! Vi kan lägga upp olika långa pass utifrån ert behov och önskemål. Våra ledare är positiva, inspirerande och professionella! 

Välkommen att boka en teambuildingaktivitet utöver det vanliga! Använd formuläret nedan så hör vi av oss! 

Friskvårdavtal

Teckna gärna friskvårdsavtal med oss så får era anställda förmånliga priser på våra kurser! Vi anslutna till ActiWay och Epassi så dina medarbetar kan enkelt boka dans direkt via dessa tjänster. 

 

Vi har Kalmarregionens största utbud på dans och här finns något för alla åldrar och smaker!

Dansshow med Burlesque Inspiration

Nu kan du boka en dansshow med Burlesque Inspiriation för din fest eller ditt event! Dansen fokuserar mycket på sensualitet och att visa upp det vackra med kvinnokroppen! Vi anpassar nivån på uppvisningen efter era önskemål och erbjuder bland annat chairdance!

Vi samarbetar med Västerport i Kalmar. Boka gärna en kombination av spa och andra aktiviteter på Västerport med en dansshow!

Kontakta oss för mer information!

Info@happydance.se

0762159534