Spa Pool

Fox Exclusive

Är du redo för en exklusiv dansupplevelse?

 

I år arrangerar vi ett exklusivt helgevent enbart för dig som är mycket van foxare och som tidigare gått minst tre kurser hos Happy Dance eller FoxFusion.

Om du blir antagen kommer du att få dela helgen med en härlig grupp dansare i en mycket exklusiv miljö!

Läs mer och kontakta oss för att

få veta mer!

Glitters

Mer om Fox Exclusive

 

Det här är helgen för dig som vill ha dans på en helt ny nivå! Med en noggrant utvald miljö full av lyx och välmående kommer vi ta dansen till nya höjder. 

 

Räkna med en helg full av härliga upplevelser och god mat - samt en unik danskurs bara för er som gått minst tre kurser tidigare hos Happy Dance eller FoxFusion! 

 

Information om plats och datum kommer att ges till de dansare som får möjlighet att delta.

 

Räkna med att helgen kommer att kosta mer än en vanlig danskurs då vi kommer att vara i en lyxig miljö som också erbjuder mer välbefinnande utöver dansen.

Maila oss idag så kontaktar vi dig och berättar mer!

Info@happydance.se

Du förbinder dig inte till något genom att maila oss

Kanske blir just du en av de dansare som får en riktigt exklusive danshelg!

Fox Exclusive arrangeras av Erika Lundby och Tony Möörk

Erika Lundby är PhD i socialt arbete och beteendevetare med specialinriktning mot sociologi. Hon har arbetat som forskare och skrivit en rad vetenskapliga publikationer. Erika äger också dansklubben Happy Dance där hon arbetar för gemenskap och folkhälsa genom dans. 

Tony Möörk är chef inom en stor myndighet och har arbetat med trygghet och säkerhet under många år.  Utöver det driver Tony FoxFusion och är en av Sveriges populäraste dansledare. 

Nu tar dom kurserna till nya höjder med Fox Exclusive!

1B3A8786.jpg