top of page

Danskurser i fox och vals i Kalmar

Varmt välkommen till våra danskurser i fox och vals i Kalmar. Här får du lära dig dansa i en trevlig och lättsam gemenskap där vi har roligt tillsammans i dansen.

 

Vi kan lära dig dansa

 

Vi vet att enkelhet är nyckeln. Våra instruktörer gör komplicerade steg lätta att förstå, så att alla kan ta del av dansglädjen.

Vi lovar att vi kan lära dig dansa. Oavsett om du är ung eller ung i sinnet, är du välkommen att ansluta dig till vårt dansgäng. Här finns ingen åldersgräns för glädje!

Kom och dansa hos Happy Dance

 

Pardans är en av de bästa fritidsaktiviteterna man kan ägna sig åt! Du får röra på dig samtidigt som du får möta trevliga människor som du har roligt tillsammans med. En riktig energiboost! På kurserna får du dessutom lära dig att både föra och följa. Det ger dig en bra helhetsförståelse för dansen och en stor valfrihet på dansgolvet. Du väljer själv om du vill dansa med alla deltagare eller om du bara vill dansa med en egen partner. Det går bra boka kursen själv eller som par. 

Vad är fox och vals?

 

Fox är en favoritstil som passar till nästan all musik. Här lär du dig dansa så du kan ta del av socialdanser och glänsa till både liveband och sköna spellistor. I foxen dansar man nära sin partner och man kan anpassa sin dans mycket till musiken och sin egen känsla. 

 

Valsen är dansen som strålar av elegans och tidlöshet. Lär dig dansa vals och bli stjärnan på bröllop och glamorösa högtider!

Dansbana och människor som

få 20% rabatt!Boka före den31/12 2023

Kursstarter under våren:

Kursstart 1, vecka 6 (från den 5 februari)

Kursstart 2, vecka 13 (från den 25 mars) 

 

FOX: Torsdagar 18.15-19.15, Djurängsskolans gymnastiksal. Ledare: Tomas och Lena

VALS: Torsdagar 19.30-20.30, Djurängsskolans gymnastiksal. Ledare: Tomas och Lena

Varje kurs är består av sex tillfällen. Uppehåll under lov och röda dagar. Kurserna har olika innehåll så du kan gå båda om du önskar. Om något pass ställs in på grund av sjukdom hos ledare erbjuds ersättningstillfällen längre fram under våren. 

Varmt välkommen att säkra din plats!

Om du av någon anledning inte är nöjd med kursen, efter två sessioner, betalar vi tillbaka hela din anmälningsavgift.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Mail: info@happydance.se

Mobil: 0762159534

Har du frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Mail: info@happydance.se

Mobil: 0762159534

bottom of page