top of page

Danskurser i form av helgkurser och event

Spännande och unika danskurser i Fox och Burlesque

Vi erbjuder danskurser i form av helgkurser och event, med särskild inriktning mot Modern Fox och Burlesque Inspiration. Hos oss får du väl genomarbetade kurser, mycket inspiration, ett härligt socialt klimat och fantastisk musik!

Härlig gemenskap på våra helgkurser i Modern Fox

 

Våra kurser i Modern Fox riktar sig till dig som är van dansare och som vill utveckla såväl teknik som känsla och musikalitet. Våra ledare är välutbildade, duktiga pedagoger och omtyckta dansledare.

 

På våra kurser får alla känna sig varmt välkomna in i gemenskapen. Vi vill verka för att skapa en danskultur som präglas av öppenhet, trygghet, jämlikhet och respekt. På samtliga kurser kan du anmäla dig som par eller solo. Du kan välja på att vara förare, följare eller flexidansare (växlar mellan rollerna). Varmt välkommen att boka våra helgkurser i Modern Fox!

Spännande danskurser med Burlesque Inspiration

Kurserna i Burlesque Inspiration kan alla delta på, oavsett om man dansat länge eller aldrig tagit ett danssteg tidigare. Här kan du utforska spännande helgkurser där du får lära dig sensuella koreografier med en kittlande doft av glamour. Våra kurser sker i en inspirerande och stöttande miljö där du kan utforska din kreativitet och utmana dig själv.

 

Oavsett om du vill utveckla dina dansfärdigheter eller bara ha kul, är du välkommen att vara en del av vår dansgemenskap. Burlesque är en konstform som välkomnar olikheter och främjar självförtroende. Vår kurs hjälper dig att bygga upp ditt självförtroende och en mer positiv relation till din kropp. Vågar du prova?

Dansresor ger unika upplevelser för dig som älskar att resa!

Vi erbjuder dansveckor i fantastiska miljöer runt om i världen, där deltagare kan få unika reseupplevelser kombinerat med dans. Varje år genomförs då en ny resa – med samma upplägg som tidigare – men till en ny plats. På så vis kan vi du återkomma år efter år till ett riktigt bra event, och samtidigt upptäcka nya spännande platser! Läs mer på Dansresor.se.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Mail: info@happydance.se

Mobil: 0762159534

Strand och hav i Nerja, Spanien
bottom of page