top of page

Roligaste julklappen!

NU KAN DU GE DANSGLÄDJE I JULKLAPP!

Så här gör du:

1. Skicka ett mail till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs

2. Betala faktura som kommer mail

Därefter får du ett digitalt värdebevis som du kan ge bort i julklapp!

Mail: info@happydance.se

Mobil: 0762159534

 

Information om danserna

BARNDANS

Alla våra barndanser bygger på en positiv pedagogik där vi fokuserar på att använda dansen som ett medel för att stärka självkänsla och gruppgemenskap! Vi lär oss roliga och moderna koreografier med influenser från olika danser. Här får alla barn känna sig bra på att dansa! Fokus är hela tiden på att dansa tillsammans för att det är roligt - här finns ingen jämförelse eller prestation. Bara massa glädje och nya kompisar!

Du som förälder deltar i den mån ditt barn behöver din närhet. Vi värnar om att alla barn ska känna sig sedda och trygga under passen. 

 

VUXNA, SOLODANS

På solodans dansar man enskilt men i grupp. Kurserna präglas av mycket glädje och god stämning! Här är alla välkomna och tillsammans peppar vi varandra! Vi har deltagare i alla åldrar så våga prova! 

Reggaeton - härlig afrobeat och tunga rytmer i detta härliga danspass!
Grundnivå, ingen förkunskap behövs!

Burlesque Inspiration - sensuella koreografier med fokus på kroppskärlek och stolthet! Vi använder dansen för att bygga självförtroende och för att börja uppskatta oss själva och våga ta plats! 

LineDance - På den här kursen lär vi oss Linedance på ett roligt och enkelt sätt! Vi har fokus på dansglädje och gemenskap! Det blir väldigt mycket dansglädje! Kursen passar alla åldrar och startar i september!

bottom of page