top of page

Din film hittar du längst ned på sidan... och det finns mer spännande här!

Hur du upplever dig själv som dansare kan vara skillnaden mellan att må riktigt bra - eller att fastna i prestationsångest - vilket också kan påverka dig i andra sammanhang i ditt liv.

"Nu mår jag bättre med min dans, vågar mer, och känner mig duktigare och gladare!" /Stina

På LADYBOOST den 11-13 mars 2022 kommer - tillsammans med mig Erika Lundby - få utvecklas både i din dans och i din självkänsla!

 

Med mig på LADYBOOST har jag också:

 • Victoria Schirman - fantastisk energigivare som boostar din teknik och styling. Ledare i bland annat tango, fox och kiz. 

 • Johanna Lindborg - underbar inspiratör som tar ditt självförtroende till nya höjder! Ledare inom bland annat yoga, fox, burlesque inspiration.

 • Catrin Josefsson - sprudlande och erfaren ledare som väcker liv i din kreativitet och boostar dig med teknik från bland annat bugg och fox. 

Den här kursen kommer ge dig allt du behöver för att utvecklas intensivt som dansare på kort tid!

"Wow! Jag trodde inte att man kunde lära sig så mycket på bara en helg!" /Amanda

"Det var en härlig helg som gav mig massa nytt. Jag har lärt mig mer om teknik, styling och att våga uttrycka mig."/ Bea

Du kommer få allt detta på LADYBOOST:

 • Du kommer att upptäcka hur du kan utvecklas maximalt som dansare på kort tid - utan en danspartner

 • Du kommer att förstå varför ett av de bästa sätten att utvecklas inom sin dans är att prova andra danser

 • Du kommer att slippa det vanliga misstaget att inte våga gå kurs i workshops som kan kännas främmande

 • Du kommer att förstå precis hur du kan fortsätta att utvecklas hemma efter kursen

 • Du kommer att uppleva hur roligt det kan vara att fyllas med boost och dansglädje tillsammans med andra kvinnor

 • Efter att du har utvecklats massor som dansare, tänk vad härligt det kommer att kännas när du är stolt över din insats!

 • Tänk på vad roligt det kommer att vara att dansa när du fått ännu fler redskap för att utveckla din dans!

 • Föreställ dig själv dansa och känna dig riktigt stolt, stark och kreativ i din dans!

Så... här är slutpoängen med LADYBOOST - mer utveckling än någonsin

Du får en unik helgkurs med fyra mycket populära ledare som kommer utveckla din dans med influenser från en rad olika danser! Du kommer få utveckla ditt självförtroende, din teknik, din musikalitet och din kreativitet. Vi startar med mingel och inspiration på fredagskvällen och dansar sedan hela lördagen och söndagen. Du får lunch, fika, bubbel, choklad och mycket mer!

Du får allt detta för bara 2700 kronor. (Varav 450 kr i bokningsavgift, resterande belopp betalas 60 dagar före kursstart)

För att göra det ännu bättre för dig får du också dessa

GRATIS bonusar för att du bokar nu...

 

Bonus 1. Kompendium med övningar så du kan börja utvecklas redan nu!

När du bokar LADYBOOST får du direkt tillgång till ett gratis kompendium med övningar där du redan nu kan utvecklas som dansare. Kompendiet innehåller övningar kring musikalitet, teknik, självförtroende och mycket mer!

Värde: 400 kronor

Bonus 2.Film med intervjuer med några av ledarna där de berättar sina bästa tips för att utvecklas som dansare

Vi kommer att låta dig ta del av några av ledarnas bästa tips som dom själva har använt för att utvecklas som dansare. Du behöver inte uppfinna hjulet själv utan kan lära av dom som redan gjort en fantastisk resa med sin dans! Låt dig inspireras av deras berättelser och tips!

Värde: 540 kronor

Bonus 3.Möjlighet att få en individuell analys av din dans

Du kommer att få möjlighet att skicka ett videoklipp på din dans till oss innan kursen. Vi kommer att analysera det och ge dig perosnlig feedback så att du kan utvecklas ytterligare med just dessa individuella tips! 

Värde: 750 kronor

Som du ser så har dessa bonusar ett värde på 1690 kronor... Men dom kan bli dina när du bokar nu!

Och du har inget att förlora för du kan...

Så här gör du för att boka kursen direkt

Så, gå vidare och klicka på knappen "Boka plats" så kommer du få ta del av fördelar som vi har beskrivit här, och mycket mer! Sätt igång direkt!

MÅNGA DANSARE KOMMER ALDRIG VIDARE. Det är vanligt att man fastnar på ett utvecklingssteg som dansare. Varför? För att man inte tar kurser som innehåller mer än den vanliga dans man vanligtvis utför. 

DU UTVECKLAR DIN PARDANS GENOM SOLODANS. När du får ett bättre självförtroende som dansare så vågar du också ta mer plats och uttrycka mer av det du redan kan tillsammans med en danspartner.

FÅ 100% PENGARNA TILLBAKA GARANTI! Om LADYBOOST inte har gjort att jag har utvecklats som dansare under kursen... om den inte har gett mig bättre självförtroende i dansen... eller om den har misslyckats med att boosta mig, så förstår jag att jag får pengarna tillbaka.

Din gratis film med tre tips!

bottom of page