top of page

Acerca de

Med Erika & Nick (5).png

Ditt livs äventyr väntar på dig...

Välkommen till en spännande nyhet för alla kvinnor! Häng med oss på en resa under våren 2023 som boostar dig långt utöver det vanliga!

 

Är du en levnadsglad kvinna som vill...

  • Öka ditt självförtroende?

  • Utveckla din kvinnlighet och sensualitet?

  • Boosta både kropp och själ?

  • Få nya vänner för livet?

 

Då är detta den viktigaste resa du någonsin kommer att göra! Det blir en hel vecka full av boost och energi! Dessutom i en fantastisk miljö med underbart klimat, ett vackert hotell med god mat, salta bad och magiska solnedgångar.

Under förmiddagarna ger vi dig föreläsningar och samtal där du får redskap att utveckla just dina livsmål. VI tar oss tid och utrymme att prata på djupet om hur vi ser på oss själva, våra livsmål och hur vi förhåller oss till vår egen kropp. Vi skapar ett tryggt forum där vi tillsammans lyfter varandra.

Under eftermiddagarna tar vi hand om kroppen med lugna träningspass som är framtagna just för kvinnor, och härlig dans som väcker liv i din kvinnlighet och sensualitet! All dans är solodans som vi dansar i grupp. Du behöver ingen förkunskap alls och du behöver inte ha tränat innan. Du är välkommen precis som du är och vi kommer att ta hand om dig och boosta dig!

Kvällarna fylls av härligt umgänge, goda middagar, massa skratt och boost! 

Som grädden på moset ger vi dig dessutom: 

  • Personlig träning

  • Individuella samtal 

  • Träningsprogram som du kan fortsätta med efter resan

  • Kompendium med övningar för personlig utveckling som du kan fortsätta med efter resan

Självklart så finns vi också tillgängliga för samtal inför resan. Tillsammans med resebolaget har vi ordnat allt för dig så att du enkelt kan delta och njuta av äventyret!  

När: 27 april–4 maj 2023
Var: Kreta, Hotell Ocean Beach Club - Kreta
Pris: från 12.975:- inkl. halvpension

Använd gärna friskvårdspeng!
Enkelrumstillägg från 1500:- (begränsat antal)
Res från: Stockholm, Göteborg, Malmö

 

Ta chansen! Du kan åka med på resa själv eller ta med dig en vän. Oavsett vad du väljer kommer vi att ge dig en oförglömlig boost för både kropp och själ! 

Så sätt igång och tryck på knappen nedan för att komma till resans sida på Ving - så är du snart på väg mot ditt livs bästa resa! 

OBS! Begränsat antal platser så boka i god tid!

kreta1.jpg

Nick Ländqvist

Nick är före detta landslagsgymnast och har representerat både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM. Han har även representerat Sverige på internationella tävlingar i Aerobics.

 

Nick är utbildad PT samt fystränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum) och är specialiserad på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbottenproblematik för både kvinnor och män i syfte att hjälpa människor med att bli starkare, rörligare och smärtfria.

 

Sedan 2007 arbetar Nick med träning på heltid både som instruktör, föreläsare och Medicinsk- och personlig tränare både i Sverige och utomlands. 

nick2.jpg

Erika Lundby

Erika är PhD i socialt arbete, danslärare, utbildare och ägare till dansskolan Happy Dance.

Erika har arbetat inom universitetsvärlden under många år, både som pedagog och forskare. Hon har skrivit flertalet vetenskapliga publikationer inom olika ämnen. Erika har också skapat konceptet Burlesque Inspiration som hjälpt hundratals kvinnor runtom i Sverige att få bättre självförtroende och mer kroppskärlek.

Idag brinner Erika för att stärka och utveckla kvinnor, både genom utbildning och dans. Hon delar gärna med sig av sin drivkraft, entreprenörsanda och kunskap kring personlig utveckling. 

MH208945.JPG
bottom of page