top of page
Love

Love Weekend

Vill du också träffa kärleken?

 

I år arrangerar vi ett exklusivt helgevent som är tryggt, säkert och fullt av romantik!

Om du blir en av de utvalda kommer du att få dejta personer som är noga utvalda just för dig!

Läs mer nedan och lämna intresseanmälan för att få veta mer! 

Romance in Nature

Mer om Love Weekend

 

Det här är helgen för dig som längtar efter kärleken! I en vacker miljö kommer du att få träffa noga utvalda personer som vill samma sak som du - att få någon att dela livet med.  

Vi värnar om din trygghet. Därför har vi också höga krav på de singlar som deltar.

Evenemanget är diskret och genomförs i en avskild och vacker miljö. 

Love Weekend är ett unikt tillfälle att slippa scrolla igenom mängder med dejtingsidor och istället få träffa personer som faktiskt passar den du är!

 

Vi hjälper dig med urvalet baserat på dina önskemål. Dejterna är anpassade efter situationen med Corona och kommer att ske utomhus på avstånd i en mysig atmosfär. Varje dejt kommer att vara en unik upplevelse!

 

Information om plats och datum kommer att ges till de singlar som får möjlighet att delta.

Kanske blir just du en av de utvalda som får delta på Love Weekend!

Gör en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig och berättar mer!

Du förbinder dig inte till något genom att anmäla ditt intresse

Love Weekend

Tack för att du skickat in! Vi kontaktar dig snart!

Love Weekend arrangeras av Meetings for Love som drivs av

Erika Lundby och Tony Möörk

Erika Lundby är PhD i socialt arbete och beteendevetare med specialinriktning mot sociologi. Hon har arbetat som forskare och skrivit en rad vetenskapliga publikationer. Erika äger också dansklubben Happy Dance där hon arbetar för gemenskap och folkhälsa genom dans. Med sin forskningskompetens och vetenskapliga grund kommer hon att genomföra matchningen för att hitta rätt dejter för dig! 

Tony Möörk är chef inom en stor myndighet och har arbetat med trygghet och säkerhet under många år. Tony är också stor erfarenhet av att hålla ledarutbildningar och har därigenom fördjupat sig inom mänsklig kontakt och samvaro. Utöver det driver Tony FoxFusion och är en av Sveriges populäraste dansledare. Tony kommer att se till att du får en trygg vistelse genom att göra ett noggrant urval på vilka personer som kommer få möjlighet att delta på evenemanget.

1B3A8786.jpg

Sekretesspolicy för Meetings for Love

När du använder våra tjänster så anförtror du oss dina uppgifter. I den här sekretesspolicyn anger vi vilka data vi samlar in, varför vi samlar in dessa data och hur dessa data används.

Vi värnar om din personliga integritet och vill vara så tydliga som möjligt med hur dina personuppgifter behandlas. Vi ger dig information om dina möjligheter att få tillgång till dina sparade personuppgifter, hur du kan uppdatera dem och hur du kan radera dina personuppgifter.

 

1. Information som du uppger

För att lämna intresse för Meetings for Love använder du kontaktformuläret. Där uppger du namn, mailadress, bostadsort och ålder.

Går du så småningom vidare och väljer att delta i Love Weekend kommer du att få fylla i enkäter som berör hur du vill att din partner ska vara. Här finns också frågor kring dig och ditt vardagsliv.

 

2. Hur vi använder information som du uppger

Informationen från bokningsformuläret lagras och används för att senare kunna skicka ut information till dig kring de kommande helgerna, Love Weekends.

 

Information från enkäter används för att göra urval och matchningar inför Love Weekend. Informationen sprids inte på något sätt vidare till någon annan part.

 

Om vi vill använda information i ett annat syfte än vad som beskrivs i denna sekretesspolicy frågar vi först efter ditt samtycke.

 

Vi delar inte personuppgifter med företag, organisationer eller personer utanför vår organisation. Du är anonym genom hela processen.

 

3. Ta bort information

Vill du att vi ska uppdatera eller radera din information så mailar du oss (info@happydance.se) eller ringer oss (0762159534) så tar vi bort alla dina uppgifter som du lämnat.

4. Betalningsuppgifter

När du genomför en betalning gäller de sekretessvillkor som framgår vid bokningen.

bottom of page