Kissing on a Mountain

Hitta kärleken

Vi hjälper dig både med kärleken online och i verkligheten!

Läs mer här för att få våra bästa dejtingtips och se våra tjänster!

Romance in Nature

Meetings for Love drivs av

Erika Lundby och Tony Möörk

Erika Lundby är PhD i socialt arbete och beteendevetare med specialinriktning mot sociologi. Hon har arbetat som forskare och skrivit en rad vetenskapliga publikationer. Erika äger också dansklubben Happy Dance där hon arbetar för gemenskap och folkhälsa genom dans. 

Tony Möörk är chef inom en stor myndighet och har arbetat med trygghet och säkerhet under många år. Tony är också stor erfarenhet av att hålla ledarutbildningar och har därigenom fördjupat sig inom mänsklig kontakt och samvaro. Utöver det driver Tony FoxFusion och är en av Sveriges populäraste dansledare. 

1B3A8786.jpg

Sekretesspolicy för Meetings for Love

När du använder våra tjänster så anförtror du oss dina uppgifter. I den här sekretesspolicyn anger vi vilka data vi samlar in, varför vi samlar in dessa data och hur dessa data används.

Vi värnar om din personliga integritet och vill vara så tydliga som möjligt med hur dina personuppgifter behandlas. Vi ger dig information om dina möjligheter att få tillgång till dina sparade personuppgifter, hur du kan uppdatera dem och hur du kan radera dina personuppgifter.

 

1. Information som du uppger

För att lämna intresse använder du kontaktformuläret. Där uppger du namn, mailadress och mobilnummer (valfritt).

 

2. Hur vi använder information som du uppger

Informationen från bokningsformuläret lagras och används för att senare kunna skicka ut information till dig kring våra erbjudanden.

 

Om vi vill använda information i ett annat syfte än vad som beskrivs i denna sekretesspolicy frågar vi först efter ditt samtycke.

 

Vi delar inte personuppgifter med företag, organisationer eller personer utanför vår organisation. 

 

3. Ta bort information

Vill du att vi ska uppdatera eller radera din information så mailar du oss (info@happydance.se) eller ringer oss (0762159534) så tar vi bort alla dina uppgifter som du lämnat.