Kissing on a Mountain

Hjälp i dejtingdjungeln

Har du fastnat i dejtingdjungelns appar och forum? Det finns flera anledningar till att det kan vara svårt att hitta rätt. En av dessa är att vi inte alltid är så bra på att visa oss själva i text och bild.

 

I dejtingforum så skapas det första intrycket av bilden och denna behöver därför vara riktigt bra. Idag ser vi tyvärr att många lägger upp bilder och texter som snarare minskar deras chanser till att träffa någon. 

 

Därför hjälper vi dig med:

  • Fotografering för en riktigt bra profilbild som visar ditt bästa jag

  • Skrivande av en riktigt bra profiltext som visar vem du är och vad du söker

Ett annat problem som ofta uppstår är osäkerhet i kommunikationen och hur man ska närma sig den nya personen när man börjar dejta. Därför erbjuder vi också:

  • Dejtingcoachning när du dejtar. För ett mer medvetet förhållningssätt som ökar dina chanser att verkligen lära känna de personer du dejtar

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer och skickar dig våra fem bästa tips för att lyckas i dejtingdjungeln!

Romance in Nature
Ja, skicka mig era fem bästa tips för att lyckas i dejtingdjungeln!

Meetings for Love drivs av

Erika Lundby och Tony Möörk

Erika Lundby är PhD i socialt arbete och beteendevetare med specialinriktning mot sociologi. Hon har arbetat som forskare och skrivit en rad vetenskapliga publikationer. Erika äger också dansklubben Happy Dance där hon arbetar för gemenskap och folkhälsa genom dans. 

Tony Möörk är chef inom en stor myndighet och har arbetat med trygghet och säkerhet under många år. Tony är också stor erfarenhet av att hålla ledarutbildningar och har därigenom fördjupat sig inom mänsklig kontakt och samvaro. Utöver det driver Tony FoxFusion och är en av Sveriges populäraste dansledare. 

Sekretesspolicy för Meetings for Love

När du använder våra tjänster så anförtror du oss dina uppgifter. I den här sekretesspolicyn anger vi vilka data vi samlar in, varför vi samlar in dessa data och hur dessa data används.

Vi värnar om din personliga integritet och vill vara så tydliga som möjligt med hur dina personuppgifter behandlas. Vi ger dig information om dina möjligheter att få tillgång till dina sparade personuppgifter, hur du kan uppdatera dem och hur du kan radera dina personuppgifter.

 

1. Information som du uppger

För att lämna intresse använder du kontaktformuläret. Där uppger du namn, mailadress och mobilnummer (valfritt).

 

2. Hur vi använder information som du uppger

Informationen från bokningsformuläret lagras och används för att senare kunna skicka ut information till dig kring våra erbjudanden.

 

Om vi vill använda information i ett annat syfte än vad som beskrivs i denna sekretesspolicy frågar vi först efter ditt samtycke.

 

Vi delar inte personuppgifter med företag, organisationer eller personer utanför vår organisation. 

 

3. Ta bort information

Vill du att vi ska uppdatera eller radera din information så mailar du oss (info@happydance.se) eller ringer oss (0762159534) så tar vi bort alla dina uppgifter som du lämnat.

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com