top of page
Rött tyg

LYCKLIGARE RELATIONER

Vi erbjuder parterapi, onlinematerial och event

logga2_edited.png

Längtar du efter en bättre relation? Du kanske frågar dig själv om ni är kompatibla, eller så kanske du är trött på ständiga gräl och frustration?

 

Du är långt ifrån ensam - bland människor som befinner sig mitt i livet är ungefär var tionde person missnöjd med sin relation. Men det finns hopp!

 

Att gå i parterapi kan vara en vändpunkt i ert förhållande, en möjlighet att växa och utvecklas både som individer och som par. Jag hjälper er att kommunicera bättre och att hantera konflikter mer konstruktivt. 

Varmt välkomna att boka ett första introduktionssamtal redan idag för bara 300 kr. Under samtalet går vi igenom era behov och kikar på hur vi kan hjälpa er framåt. Ni förbinder er inte till fler bokningar. 

Läs också längre ned på sidan om våra event och onlinematerial.

PARHELG

Utveckling och gemenskap 

Under våra parhelger får ni lära er mer om hur man skapar, bibehåller och återfår lyckliga relationer. 

I en trygg och positiv miljö samtalar vi och utbyter erfarenheter, utmaningar och utveckling tillsammans.Här finns inga pekpinnar. Bara massor av stöttning och utveckling!

Vi planerar just nu för ett ny parhelg under 2024. Gör en intresseanmälan redan nu om ni vill få mer information, samt förtur och rabatt när anmälan öppnar. (Ni förbinder er inte till köp)

ÖVNINGAR

Övningar och program

Genom våra övningar och program online kan ni själva arbeta hemifrån på er relation. Det ger er också möjligheten att fokusera på det som ni har störst behov av just nu. 

Kombinera gärna onlineövningar med parterapi för bästa resultat. 

Snart kommer vårt onlinematerial att finnas här på sidan. Gör en intresseanmälan om ni vill få information när materialet släpps. Ni förbinder er inte till köp.

Intresseanmälan

Tack för ditt meddelande!

FÖRELÄSNINGAR OCH SEMINARIER

Inspiration och kunskap

​Ta del av massor av tips, verktyg och inspiration för hur man kan skapa en lyckligare relation genom våra föreläsningar och seminarier!

Snart kan du boka dem på den här sidan!

 

Och du! Missa inte bloggen! 

Kramar Par i Nature

Har du frågor? Kontakta oss här

Tack! Vi kontaktar dig snart!

bottom of page