top of page

Att skapa Sveriges STÖRSTA Foxvecka!

Nu är vi igång! Jag och Tony planerar för fullt inför 2022 och längtar verkligen efter att ge er Sveriges största Foxvecka!


Det är så otroligt roligt att arbeta med dans! Foxveckan som vi hade nu under 2021 var en enda härlig dansbubbla full av glädje, glada deltagare, massor av dans, roliga workshops, god mat och härligt umgänge (på coronadistans). Och givetvis - såååå vacker miljö!


Jag älskar verkligen Dalarna och dess vackra natur. Och att ha hela Orrskogen är verkligen lyxigt! Massor av plats, stora fina dansbanor, välskötta toaletter och trevlig personal!


Det var också väldigt roligt att vi hade lite tid att dansa på kvällarna. Det senaste året har vi haft mycket kurser och tiden har oftast gått åt till att planera och träna inför det. Så vi har nästan aldrig haft tid att "bara dansa" så det var verkligen lyxigt!Både jag och Tony kände oss ledsna på söndagen över att det var sista dagen. Man vill liksom inte att det ska slut när det är så himla roligt. MEN - nu har vi ju 2022 att se framemot! Och det kommer blir vårt BÄSTA och STÖRSTA EVENT hittills!


Som jag längtar! Nu ska jag spendera kvällen med att planera!

Följ gärna bloggen så får du se mer "bakom kulisserna" kring vårt arbete!


Danskram på distans!

Erika75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page