top of page

Att ta semester från det man älskar mest...

Jag vill inte ha semester. Nej, faktiskt inte. Jag ÄLSKAR att jobba med dansen.


Just nu är jag och Tony mitt uppe i massor av planering inför allt kul som händer 2022. Svenska Foxveckan och massor av roliga helgkurser, exempelvis FOX TÄVLING - en ny kurs som kommer att lära dig allt om att tävla i Modern Fox och i Fox Feeling.Mitt i detta ska jag nu ta semester - för första gången sedan jag startade Happy Dance. Välbehövligt men ack så svårt. Klockan är nu 18:41 och jag ska slita mig från allt roligt jag vill ordna med.


Tänk vilken ynnest det är att få ha ett arbete som man älskar så mycket att man inte vill vara ledig! Jag har aldrig ångrat att jag klev av universitetsvärlden - att arbeta med dansglädje är fantastiskt!


Givetvis vill jag ha lediga dagar med barnen och hitta på trevliga saker med vännerna. Men då hade jag gärna jobbat en stund på kvällen. Men... Nu ska jag se till att ladda batterierna rejält och koppla bort Happy så gott det går.


Så nu väntar sex dagar av ren semester. Inga mail, inga meddelanden på Messenger, inga aviseringar på Facebook, inga telefonsamtal, inga sena kvällar och nätter vid datorn - bara vila och mysa med barnen. Sen blir det en dags arbete för uppvisning i Wämdöparken i Karlskrona och därefter sex dagar semester till.


För dig som behöver hjälp eller har frågor kring bokningar, kurser, eller annat så finns min fantastiska administratör Linn till förfogande under denna tid både via mail och messenger! Och vi hörs igen om två veckor!


Soliga kramar!

Erika


Vill du också jobba med dans? Bli franchisetagare och starta upp Happy Dance på din hemort! Vi hjälper dig med precis allt som behövs - det är enkelt och såååå roligt! Maila oss för mer info: info@happydance.se

196 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page