Dans, feminism och lycka! av Ida Gratte


Hej på er!


Mitt namn är Ida Gratte och jag är en Artist, Feminist och låtskrivare från Kalmar. Jag har alltid haft musiken och dansen som ett av mina bästa sätt att få uttrycka mig och mina känslor. Ett sätt att förmedla mina budskap och min vilja att få ett jämställt och tryggare samhälle.


Jag känner mig fri och lycklig av att få dansa. Jag dansar mest i grupp och har bara testat på pardans några fåtal gånger. Därför tycker jag det är spännande nu när Kalmar Happy Dance Club startat i Kalmar.


Jag vill testa på nya stilar att dansa i par och tror på många fina samarbeten inom musiken och dansen. Jag är stolt över att Kalmar Happy Dance Club vill samarbeta med mig och mina starka och viktiga budskap i låtarna jag skriver, för att få ut det till så många som möjligt. Tillsammans kan vi göra skillnad. Samtidigt som vi har en underbar stund på dansgolvet.


/Ida Gratte


54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com