top of page

Det är något visst med Dalarna...

Jag så glad att vi har valt att lägga SVENSKA FOXVECKAN i Dalarna. Jag älskar miljön, naturen, vänligheten och lugnet däruppe.


Nästan alla mina sommarlov när jag var liten spenderade jag faktiskt bara 20 minuter från Malung. Min gammelmormor bor i vackra Äppelbo och där har jag verkligen mitt andra hem.


Att vara däruppe har alltid varit förknippat med lugn, glädje och mys. Jag har så många fina minnen och kan fortfarande känna dofterna som fanns i mormors hus. Och den varma, trygga känslan av hur skönt det var att slumra på kökssoffan när hon lagade mat i köket.


När jag kommer till Orrskogens dansbanor i Malung infinner sig samma känsla. Lugnet och värmen sprider sig i kroppen. Jag blir plötsligt medveten om trädens rörelser i vinden och gräsets dofter. Närvarande i hela mitt jag.


Att dessutom få dansa på de vackra dansbanorna förstärker givetvis välmåendet ännu mer! Musiken, rörelserna, och närvaron med en annan människa. Det är magi. Foxmagi!


Som jag längtar till SVENSKA FOXVECKAN!

Erika
51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page