En vår full av glädje och pirr i magen!

Snart är alla vårens event på plats! I dagarna presenterade vi vårterminens Grande final på First Hotell Witt! Anders Korn kommer och håller en av sina inspirerande och utmanande kurser och på lördagkvällen har vi stor avslutningsdans! Hotellets nattklubbslokal med utsikt över havet är perfekt för en riktigt härlig kväll!


Vi har dock ett ess kvar i rockärmen som är något utöver det vanliga! Du minns väl Save the date - Kizomba Extra? Snart avslöjar vi vad som kommer hända då! Och det blir betydligt mer än en helg... Vad sägs om Mårten Agner med en fantastisk danspartner från Ukraina - Asia Voronova?! Vi berättar allt snart...Först ut i vår är våra terminskurser i WCS och Kizomba. Vi har fått ett bra gensvar så vi rekommenderar att man anmäler sig snarast om man vill säkra en plats. Själv längtar jag efter att få dansa WCS igen!! Klippet här till vänster är helt fantastiskt!Vårens första helgkurs är något utöver det vanliga - FemmeFox! Du har väl sett vår duktiga ledare Åsa Skrindsta som berättar om kursen på vår Facebooksida? Här i klippet till höger kan du lyssna på henne. Den helgen kommer också bjuda på lite överraskningar som vi berättar mer om framöver...
Ja, mycket härlig dans blir det i vår och vi ser framemot att dela massa dansglädje med er! Tänk att det snart är dags för invigningen! Det känns lite smått overkligt och Happy överskuggar det mesta för oss just nu. Vi har fått ett otroligt varmt gensvar som vi är väldigt tacksamma för! Över 200 personer har gillat vår fbooksida och kursbokningarna har duggat tätt sen vi öppnade kursanmälan. Så roligt!! Tillsammans sätter vi Kalmar på kartan som en fantastisk dansstad! Varmt välkomna!!


Erika

Kalmar Happy Damce Club
51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com