Hur gammal är du? Den förbjudna frågan


Vi pratar en del om ålder hemma hos oss just nu. Med tre barn i olika åldrar blir man ofta varse om hur fort tiden går. När vi berättar för barnen om hur det var när vi var små framstår vi närmast som stenåldersmänniskor. Ingen mobiltelefon, ingen dator, inget playstation...?!


Daniel ser framemot att bli gammal och tar livet lite som det kommer. Jag har mer en inneboende känsla av att jag måste leva NU innan det är försent. I år fyller jag 39 och en begynnande 40-års kris kanske håller på att smyga sig på...

Oavsett förhållningssätt så är en sak säker - livet är kort och vi behöver ta vara på det. Ett sätt att göra det för mig är att dansa. I dansen är vi ofta helt närvarande och kan verkligen gå in i glädjen och rörelsen!Du vet väl också om att dans har föryngrande effekter på hjärnan?! Verkligen häftigt! Och en liten tröst för den som känner att livet går för fort ibland. Dessutom så är ju dans en härlig motionsform som hjälper dig att bevara styrkan i kroppen!

I höst är du varmt välkommen till våra kurser! Tillsammans skapar vi massa dansglädje och energi för både knopp och kropp! Känn den varma rytmen i Kizomba, närvaron i Frigörande dans, glädjen i West Coast Swing och värmen i Modern Fox!
I höst ger vi också Dance Development - en kurs för dig som dansar och vill stärka balans, teknik, kroppskontroll mm! Så kasta av dig åldersnojorna och njut av dansen!


Be Happy!

Erika

PS. Är du mellan 15-25 år? Då har vi en kurs speciellt för dig! WCS YOUTH - lär dig dansa West Coast Swing till sköna poplåtar och annan soft musik!


230 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com