Hur orkar du?

Hur orkar du? Jag får den frågan lite då och då. Hur orkar du med att göra allt med Happy? Och hur hinner du? Jag brukar svara som det är - jag tycker att det är väldigt roligt och när jag jobbar så jobbar jag snabbt och intensivt.


Min hjärna liksom sprutar idéer rätt konstant så jag har också ett behov av att få utlopp för min kreativitet. Jag mår bra av att få skapa! Och just nu får jag ju faktiskt skapa glädje på min fritid! Men som ni säkert vet - även roliga saker kan kosta på och det är lätt att stressen smyger sig på oss och sakta nöter ner både kropp och själ.


Vi har alla ett behov av att landa oss, ladda batterierna och bara stanna upp ibland. Men vi gör det kanske alltför sällan. Därför känns det väldigt bra att vi i höst kommer erbjuda terminskursen Frigörande dans med mindfulness hos Happy! Kursen kommer ledas av Lena Gustafsson som har mångårig erfarenhet som mindfulnessinstruktör och som driver Lenas Andrum.


Under Frigörande dans med mindfulness kommer vi att i ett lugnt och behagligt tempo röra oss till musik. I dansen kan vi förmedla och upptäcka känslor och stämningar som finns inom oss. Vi får röra oss på nya sätt som skapar ro och harmoni. Vi stärker vår kroppsmedvetenhet och blir mer medvetna om våra känslor.


Under varje tillfälle kommer vi att få ta del av mindfulnessövningar. Mindfulness kan vara effektivt för lindring av smärta och andra besvär såsom huvudvärk och högt blodtryck. Mindfulness kan också skapa ökat välbefinnande, minska stressen i ditt liv, få dig att sova bättre, göra att du känner dig gladare och hjälpa dig att leva mer närvarande. Genom olika metoder kan vi hitta vägar att uppnå emotionell balans, lugn och mer livsglädje.


Så i höst ger vi oss möjligheten att få lite tid bara för att vara och må bra! En kväll i veckan kommer vi få landa ner och känna hur stressen rinner av oss. Det blir en stund i närvaro med mjuk dans, mindfulness och en varm och skön känsla i magen.


Varmt välkommen in i lugnet. Kursen är redan öppen för bokning - Läs mer här.

Erika
68 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com