top of page

Just DU är vår inspiration!

Inlägg av Tony


Vi har nu, både tillsammans och även var och en på sitt håll, haft hundratals med danskurser med sammanlagt tusentals deltagare. Flera av våra deltagare har gått 10, 20, ja till och med över 30 kurser för oss? Man kan fråga sig varför en dansare kommer tillbaka på kurs efter kurs...


En stor anledning kan vara att varje kurs är unik och alltid har ett nytt uppdaterat innehåll.

Att vara kursledare och planera danskurser är roligt, men också tidskrävande och utmanande. För en timmes workshop kan det ligga dagar med planering och övning.


Vi får ofta frågan var vi hittar inspiration för att hela tiden kunna leverera nya övningar, figurer och förklaringar till olika saker.


Du ska nu få veta svaret. Vi får ofta inspiration från just DIG!


Varje gång vi har kurs så tittar vi på våra deltagare och inspireras av just dina figurer och dina rörelser. Det kan också vara hur du tolkar musiken och hur du rör din kropp. Inte sällan kan det vara något som du gör som egentligen blev “fel’. Men, det framstod som något nytt och coolt och roligt. Och det inspirerar oss!


Vi tar med oss det du gör, vi förädlar, studerar, bryter ner och sedan bygger vi pedagogiskt upp nästa kurs workshop. Så, tack för hjälpen och fortsätta att vara den du är och att uttrycka dig i din dans. Du ger oss inspiration!


Tony


Här är när vi hade vår allra första workshop tillsammans. Sedan dess har det blivit många roliga och härliga kurser ihop!
234 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page