top of page

Känslan av att hjärtat nästan brister...

Av Erika, direkt från Dansveckan i Mörrum


Nu är vi på plats i Mörrum på Dansveckan för att hålla kurser på dagarna. Ulrika Wendel och Lotta Månsson som arrangerar veckan har verkligen gjort ett superbra arbete! Det är så himla roligt att vara här!


Igår kändes det nästan som att hjärtat skulle brista. På kvällen spelade Jimpa och Henke från Casanovas live på utedansbanan. När jag kom till parken möttes jag av glada, upprymda, lyckliga dansare som svävade runt på dansbanan till musiken. Massor av energi och glädje. Jag insåg plötsligt att det var första gången på väldigt, väldigt, väldigt lång tid som jag upplevt en socialdans (om än parbunden och mycket organiserad sådan).


På våra kurser under det senaste året har vi plockat bort i stort sett all extra dans och fokuserat på kurserna, pga Corona. För att minska smittrisk har vi velat begränsa tiden som deltagarna är på samma plats. Så även om jag arbetat med dans större delen av tiden så har just socialdansen inte varit närvarande.


Det var så himla fint att stå där och bara lyssna på musiken och se alla lyckliga dansare. Att ta in hela kvällen och känslan. Samtidigt högg det till i hjärtat - av sorg över de tider som varit. Att vi inte kan dansa "som vanligt" och allt annat som pandemin fört med sig. Men vi fortsätter att se framåt och skapa de lösningar som går - som vi gjort under hela pandemin.


Nu hoppas vi på en bättre höst och ett helt fantastiskt 2022 med massor av roliga kurser, events och danser! Håll gärna utkik på hemsidan (www.happydance.se/helgkurser), vi lägger upp eventen för 2022 löpande och det kommer bli en hel del spännande nyheter med mig och Tony!


Nu ska jag ladda med ny energi och ikväll ska jag dansa massor! Underbart!

Erika

327 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page