Kärlek vid första ögonkastet

Ibland händer det - blixten slår ner. Du står där och allt är förändrat. Världen omkring dig färgas sakta i en mjuk rosa glittrig nyans, knäna känns svajiga och hjärtat bultar. Du har blivit kär!

Så var det i alla fall för mig när jag upplevde West Coast Swing för första gången med en fantastisk förare. På något magiskt vis fick han mig att göra alla möjliga rörelser och mönster som jag inte ännu hade lärt mig. Och det var ljuvligt! Jag blev kär. Inte i honom men i dansen! Tiden stannade och det enda som fanns var just musiken och känslan precis där och då.

För mig har West Coast Swing precis ALLT jag vill ha av en dans. Musiken som jag älskar (soul, RnB, pop, hiphop), de mjuka rörelsemönstren och friheten att leka och verkligen skapa sin egen dans. I wcs kan förare och följare också skifta roller mitt i dansen. När jag går som följare kan jag alltså visa min partner att "nu vill jag att du gör som jag en stund". Det är så häftigt, roligt och utmanande!

Det sägs ju att nyförälskelse brukar lägga sig efter ett tag och att vardagen kommer ikapp en relation. Men det kommer aldrig hända med min kärlek till wcs. Varje gång jag dansar det vill jag bara dansa mer! Uppleva musiken när dansen liksom tar över mig och den där rosa glittriga känslan får det att pirra i hela kroppen. Så jag antar att vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar!

Klicka på bilden så kan du läsa mer om vår grundkurs i wcs! Kanske blir du också kör i denna fantastiska dans?


239 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com