Konsten att hitta ett hem...

Happy har haft en fantastisk start sen årsskiftet med många lyckade kurser, positiva deltagare, fantastiska utvärderingar (!) och massa dans och glädje! Det är bara en sak som satt käppar i det annars så välsmorda hjulet - nämligen lokalfrågan.


Det är inte lätt att hitta ett hem till en dansverksamhet i Kalmar där föreningslivet sjuder och alla lokaler är mer eller mindre bokade. Vi har letat och letat och letat. Ringt och ringt och mailat och mailat. En lokal är för liten, en annan har dåligt golv, en tredje är redan uppbokad. Och så har det hållit på under våren.


I veckan trodde vi att vi hittat en lösning när vi fick kontakt med Friskis och Svettis i Kalmar. Ljusa, stora, fina lokaler med parkering och centralt läge! Och ledigt var det också! Vi blev så glada! Men... Sen visade det sig att golvet var för mjukt för våra kurser. Då blev vi lite modfällda och trötta.


Men det var bara att leta vidare! Någon lösning måste det ju finnas! Och Ja!!! Idag hittade vi den! Stagneliusskolans aula! Fantastisk anrik miljö mitt i centrum! Perfekt trägolv! Och precis bredvid byggnaden där vi brukar ha socialdanser!


Stagneliusskolan byggdes i slutet på 1800-talet och är en magnifik byggnad!

Denna lilla pärla var väl gömd men skam den som ger sig! Nu ser vi framemot den 6-7 april när vi har helgkurs i WCS med Erika och Egil från wcssweden! Än finns det några platser kvar så hör av er om ni vill vara med!


Ikväll ska vi fira att vi äntligen kan erbjuda ett riktigt fint dansgolv på våra helgkurser! Plus en ny ljudanläggning, fantastiskt läge ett stenkast från hotellen och med historiens vingslag som gör sig påminda! Och ja, självklart kommer vi att samarbeta med Friskis och Svettis ändå! Vi planerar redan provapå dans för deras medlemmar!


Vi önskar er en riktigt härlig helg!

Erika och Daniel


Ps. Du kommer väl och firar påsk med oss på långfredagen? Det blir lunch i Kalmar Stadshotell och därefter provapå Urban Kiz (gratis för medlemmar) och en liten socialdans!


Och du har väl spanat in höstens helgkurser? LadyLead i september, WCS i oktober och Zouk i november! Följ oss på Facebook för löpande uppdateringar!
67 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com