Nu börjar vi på riktigt!

Uppdaterad: 20 jan 2019

Imorgon är det äntligen dags - terminsstart på Kalmar Happy Dance Club! Våra första grundkurser - WCS mini och Kizomba One startar igång och vi är spända av förväntan. Vi är så otroligt glada över det stora intresset för kurserna - båda är fulla! Med det här inlägget vill vi tacka alla som varit med på resan med att starta igång Happy!På några månader har vi gått från en idé till en riktig verksamhet! Vi har fått massa pepp och stöd och många samarbetspartners som kommer gynna dig som kommer och dansar hos oss! Vi jobbar nu tillsammans med hotell som erbjuder dig rabatterat boende, matleverantörer som kommer ge dig en nyttig, hälsosam och god lunch när du dansar hos oss, mindfulnessinstruktörer som bjuder på mer närvaro i dansen och många fler! Vi har också knutit kontakter med fler ledare och andra dansklubbar. Vi är tex väldigt glada att Lotta Trinse och Micke Olsson från DKswing kommer hit och håller grund- och fortsättningskurs i West Coast Swing!


Vi har också börjat arbeta tillsammans med föreläsare, såsom Birgitta Holm som kommer och gästar oss under Urban Kiz Weeks! Och många andra aktörer - tex Aktivt Liv på Kalmar kommun som kommer ge dig som är anställd inom kommunen en mycket rabatterad provapå West Coast Swing! Nu ser vi framemot att fortsätta utveckla HAPPY under en fantastisk vår med massa dans!


Du minns väl allt som händer? Det är en del att hålla reda på så här kommer en översikt!


Gillar du Kizomba kommer du verkligen att kunna djupdyka in i dansens värld med alla möjligheter vi erbjuder i vår! Vi ger halvdagskursen Kizomba Intense med efterföljande socialdans. Sedan kommer veckokursen Kizomba Two med extra träningsdans för dig som går kursen. Och i maj har vi ju också fantastiska Kalmar Urban Kiz Weeks med Mårten Angner och Asia Voronova! Kom ihåg att Early bird priser gäller till 31/1!


Under Kiz Weeks kommer också Birgitta Holm och har föredrag om dans! En ära att få så celebert besök! Köper du fullpass till Kiz Weeks går du gratis på Birgittas intressanta föredrag!


Om West Coast Swing är din favorit har du också massa möjligheter till dans! Två utvecklande helgkurser väntar. Först ut är West Coast Swing it One där du utvecklar dina grunder och din musikalitet. Och därefter kommer West Coast Swing it Two där WCSsweden lyfter nivån ytterligare!


Dessutom kommer vi ha en till grundkurs i WCS, plus en fortsättningskurs (båda på onsdagar) med Lotta Trinse och Micke Olsson från DKswing i Växjö! Går du någon av dom kurserna har du dessutom tillgång till träningsdans varannan vecka!


Vill du dansa fox också? Ja, då har du helgkursen FemmeFox, Foxa med musiken som verkyg och Pre Summer Dance Weekend att se framemot! Kom ihåg att du måste anmäla dig till alla socialdanser om du inte går kurserna. Är du medlem går du gratis efter anmälan!


Det blir en riktigt härlig och HAPPY vår!! Tusen tack för allt stöd och för att du följer bloggen!


Välkommen till oss i vår!!


87 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com