top of page

Stolthet, sensualitet, styrka... Burlesque lämnar ingen oberörd!

I en värld full av ideal och bilder kring den perfekta kroppen finns det en konstform som erbjuder ett kraftfullt motgift: Burlesque. En dag med Burlesque lämnar definitivt ingen oberörd.


" Jag har hittat tillbaka till att älska min kropp igen efter flera graviditeter"

" Helt UNDERBART"

" Nu ser jag mig i spegeln och känner mig stolt. Det trodde jag aldrig."

" Burlesque har gett mig min kropp tillbaka efter tidigare sexuella övergrepp"

" WOW!! Så mycket roligare och häftigare än jag någonsin kunnat ana!"


Deltagare som gått våra kurser är ofta helt lyriska och ser på sig själva på ett nytt sätt. Men hur kan det komma sig? I denna blogg ska vi dyka lite djupare in i varför Burlesque påverkar våra deltagare så oerhört starkt.


Kroppsförsoning och självkärlek


Att dansa burlesque kan vara en kraftfull upplevelse för att omfamna och älska vår egen kropp. Genom Burlesquens sensuella och konstnärliga uttryck ges deltagarna möjlighet att utforska och fira sina kroppar på sina egna villkor.


Det handlar om att omfamna kurvorna, rörelserna och de unika drag och uttryck som varje individ har.


Genom att uppträda för sig själv och andra skapas en känsla av empowerment och självförtroende som sträcker sig bortom danssalen och in i vardagen.


Gemenskap och stöd


Burlesquegemenskapen är ofta en varm och stödjande miljö där deltagarna uppmuntras att vara autentiska och stolta över sig själva. Det handlar inte bara om att lära sig danssteg; det handlar också om att skapa starka vänskapsband och stötta varandra genom resan.Oavsett bakgrund, erfarenhetsnivå eller ålder, välkomnas alla in i gemenskapen och uppmuntras att växa och blomstra tillsammans.Stolthet och självuttryck


Att delta i burlesque ger människor möjlighet att uttrycka sig på sina egna villkor och utforska olika sidor av sin personlighet. Genom att skapa och uppträda i sina egna nummer får deltagarna chansen att berätta sina egna historier och uttrycka sina egna känslor.


Det är en plattform där kreativitet och individualitet uppmuntras, och där varje prestation firas som ett unikt uttryck av självuttryck.


Kul och spännande upplevelse


Slutligen kan vi inte ignorera det faktum att Burlesque är otroligt roligt och spännande! Det är lekfullt och tillåtande. Med Burlesque skapar vi en miljö som vi sällan möter i dagens kritiska samhälle. Där kan vi kan andas, vara oss själva och verkligen ta plats!I slutändan är Burlesque så mycket mer än bara att röra sig till musik; det är en resa av självutforskning, gemenskap och glädje.


Genom att omfamna och fira våra kroppar, stärka gemenskapen, uttrycka stolthet och ha kul på vägen, kan burlesquen vara en fantastiskt berikande upplevelse för alla som vågar ge det en chans.


Så varför inte ta det första steget och upptäcka den magiska världen av Burlesque med oss? Vi har deltagare från 17-85 år! Alla är välkomna att delta utifrån sina egna förutsättningar.


Varmt välkommen till nästa kurs i Burlesque hos oss!
66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page