Vilse i skodjungeln!

Jag har alltid varit ganska sparsam när det gäller att handla kläder och skor. Så även dansskor. Jag har mina absoluta favoriter, mina röda wcs-stövlar Ella, som jag haft sedan länge och alltid använder när jag dansar wcs. Och så ett par äldre högklackade sandaletter till fox och Kizomba. Och mina gamla buggskor såklart. Men något hände med mig när jag började kika på vad vi skulle beställa in för skor till Happy.


Jag började med att bläddra igenom sortimentet och blev direkt kär i alldeles för många skor! Och jag menar verkligen alldeles, alldeles, alldeles för många skor. Jag vill ha alla! Eller i alla fall dom där somriga småblommiga, dom där snygga i svart sammet, dom där häftiga knallrosa, dom där i PRIDEfärger, Ella-stöveln i supersnygg sandfärg och dom där... Ja, ni förstår.


Det tog en evighet att välja ut vilka vi skulle ta in. Vilken klackhöjd, vilken sula, öppen eller stängd tå, vilka färger..? Dessutom behövde vi tänka på att vi skulle ha skor som passar olika fötter. Och hur gör man med storlekar..?


Slutresultatet blev bra även om jag helst hade velat ta in många fler modeller! Men vi kommer ju att beställa igen. Ser framemot att visa skorna på invigningen och jag hoppas att du hittar något du gillar! Fast det kommer vara lite jobbigt att lämna ifrån sig dom. Skulle ju egentligen vilja ha alla själv...


Trevlig helg! På söndag kommer det ett fint adventserbjudande!


Erika


PS. Du vet väl om att du kan beställa skor av oss om du önskar någon särskild modell eller storlek? Då slipper du fraktkostnaden.Jag och Patrik har gratis provapå wcs, stövlarna är självklart på!


100 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

©2018 by Kalmar Happy Dance Club. Proudly created with Wix.com