top of page
fbookcover.png

Välkommen till ROSA FESTEN!

Happy Dance är stolt sponsor till ROSA FESTEN som arrangeras av Bröstcancerföreningen Kalmar län. De bjuder in dig till en fantastisk galakväll till förmån för drabbade och deras anhöriga.

 

Njut av en god trerättersmiddag, härlig underhållning med Anna Stadling och få möjlighet att ta del av fina priser i både lotteri och auktion som leds av Lena Hallengren. Flera överraskningar utlovas också!

Obs! Begränsat antal platser så köp din biljett i god tid.

Program

Bröstcancerföreningen Kalmar län kickar igång rosa Oktober med positivitet, en härlig kväll och en hjälpande hand till rehabilitering och forskning. Alla är välkomna!

 

Plats och tid:

Guldfågeln arena i Kalmar, den 5/10 2024 kl.17.30-24.00

 

Kvällen innehåller:

 

  • Utsökt trerättersmiddag

  • Underhållning med sång av Anna Stadling, ambassadör för bröstcancerförbundet

  • Exklusiv auktion med Lena Hallengren (buda bland annat på unik konst, samt en signerad matchtröja från Kalmar HC och Kalmar FF)

  • Hemliga överraskningar!

 

Konferencier: Erika Lundby

 

Intäkterna går till rehabilitering och forskning för bröstcancerdrabbade i länet, samt förbundet.

Vi rekommenderar dig att boka biljetter i god tid då antalet är begränsat. 

Blomma

MER INFO

Bröstcancer är den vanligaste formen av cancer hos kvinnor. Ungefär en av tio kvinnor drabbas av sjukdomen före 75 års ålder. Vid bröstcancer påverkas såväl den drabbade, som dess anhöriga.

 

Bröstcancerföreningen Kalmar län består av fler än 300 medlemmar och arrangerar aktiviteter för både drabbade och anhöriga.

 

Vi arbetar för att öka kunskapen om hur man förebygger bröstcancer och hur man genom tidig upptäckt kan lindra följderna, samt få en god rehabilitering.

Välkommen till ROSA FESTEN där du får njuta av en riktigt trevlig kväll samtidigt som du stöttar oss i vårt viktiga arbete.

Har du frågor? Maila oss gärna:

kalmar@brostcancerforbundet.se

bottom of page