top of page

En dansskola full av glädje och gemenskap

Happy Dance drivs av mig, Erika Lundby. Jag är dansledare, entreprenör och beteendevetare. Jag har en PhD med särskild intriktning mot socialt arbete med barn och unga, och har skrivit en rad forskningsrapporter på ämnet. Under de senaste sex åren har jag både arbetat inom universitetsvärlden och med min stora passion - att skapa en dansskola full av glädje och gemenskap.

Mer än bara dans

 

Dans kan stärka pyskisk hälsa och få oss att må bättre, känna oss gladare och stolta över oss själva. Samtidigt kan en danskurs som utförs fel leda till det motsatta. Deltagare som blir kritiserade eller känner presationskrav kan må mycket dåligt. Därför arbetar jag - och alla ledare på Happy Dance - med mycket mer än bara dans. 

Hos Happy är respekt och omtanke två viktiga hörnstenar i verksamheten. På våra kurser ska deltagare kunna känna sig trygga. Vi vill verka för att skapa en danskultur som präglas av öppenhet, trygghet, jämlikhet och respekt. Vi arbetar för att dans ska vara roligt, upplyftande och prestigelöst! 

Många olika verksamheter för bättre hälsa

Jag brinner för att bidra till ökad folkhälsa, såväl psykisk som fysisk. Förutom terminskurser i Kalmar och Nybro så driver jag också Svenska Foxveckan och Spanska Foxveckan. Jag har också Terapistegen.se - där du kan boka gratis rådgivning kring relationer, föräldraskap, intimitet och livscoaching.

 

Jag erbjuder också föreläsningar, utbildningar och event för företag och privatpersoner inom en rad områden såsom hälsa, stress och utmattning, dans, barn och familjeliv mm. 

En dansskola för alla åldrar

Hos Happy finns något för alla smaker! Vi har deltagare mellan 0-85 år och vi erbjuder många olika kurser på flera nivåer! Du är varmt välkommen oavsett om du aldrig tagit en danssteg innan eller om du är mycket van dansare.

Våga ta steget att börja dansa!

Anmäl dig ensam eller tillsammans med en vän; ingen förkunskap krävs när du startar vår grundkurs. Vi anpassar oss alltid efter gruppen och ger dig fullt stöd. Hos oss uppmuntrar vi varandra att lära sig mer och våga dansa. Dansglädje och gemenskap är alltid i fokus, och du kan börja dansa i vanliga träningskläder och strumpor eller inneskor.

Jag svarar gärna på dina frågor och berättar mer om verksamheten!

Hälsningar Erika, ägare av Happy Dance

 

Mail: info@happydance.se 

Mobil: 0762159534

En glad kvinna sitter på en svart stol med huvudet lutat mot handen

Erika Lundby. Foto av Mats Holmertz

Happy Dance ägs av Vita Progress AB.

VD Erika Lundby

Organisationsnummer: 559291-7453

bottom of page