top of page

Inspirerande utbildningar på alla nivåer!

fbook.png

Vi erbjuder flera utbildningar inom dans och ledarskap!

"Fantastiskt bra uppgifter kopplade till relevanta teorier.

Teorierna ger ytterligare en djupare dimension för förståelse av

ledarskapet." /kursdeltagare

Klicka på namnen nedan för att läsa mer!

Avancerad kursledarutbildning i samarbete med Fox Fusion! Passar dig som är erfaren dansledare och som har gått minst en dansledarutbildning tidigare.

Ledarutbildning för dansledare - generell och gedigen ledarutbildning för alla som leder (eller vill börja leda) danskurser. Ingen förkunskap krävs.

Lär dig leda Barnyogalär dig både teoretiska och praktiska verktyg för att leda yoga för barn! Ingen förkunskap krävs.

Ledarutbildning med fokus på barn - för dig som leder (eller vill börja leda) barngrupper inom dans eller annan fysisk aktivitet. Ingen förkunskap krävs.

Sagt om våra kurser: 

 

"Jag har insett mycket kring för- och nackdelar med olika ledarskapsstilar och kommit fram till att jag ska i framtiden tänka mycket mer på främst sättet att kommunicera, och vad som sägs på vilket sätt"

 

"Superbra att utbildningen inte har inriktning på en specifik dansstil utan på själva rollen som ledare. Bra blandning av deltagarna som har delat med sig av sina erfarenheter och tips från olika delar av dansvärlden"

"Väldigt proffsigt upplägg och ett väldigt fint bemötande från kursledaren Erika. Detta är verkligen en ledarutbildning som passar både den som är ny i sin ledarroll och den erfarna ledaren."

Våra kurser bygger alltid på vetenskaplig grund!

bottom of page