top of page

Barndans ska vara en rolig fritidsaktivitet!

Dans är roligt och kravlöst på vår dansskola

Vi brinner för att skapa glädje och lekfullhet genom dans i våra kurser. Vi tror att dans är allra bäst när det är glädjefyllt, och därför är våra kurser fyllda med lek och skratt samtidigt som barnen lär sig dans på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Här finns inga pekpinnar eller hårda krav, barndans ska vara en rolig fritidsaktivitet!

Men vårt engagemang går längre än så. Vi värdesätter självkänsla och gemenskap i lika hög grad. Hos oss får ditt barn inte bara dansa, de får också känna sig trygga, stärkta och fulla av självförtroende i små grupper. Vi strävar efter att bygga dansglädje, inte prestation, så att varje barn kan trivas och utvecklas på sitt eget sätt.

Föräldrar och barn tillsammans

 

För barn som inte känner oss sedan innan kan det vara ett stort steg att träffa nya barn, ta del av en ny aktivitet och våga släppa mamma eller pappa. Vi tycker att det är väldigt viktigt att skapa trygghet för alla deltagande barn. Du är därför alltid välkommen att vara med i den utsträckning ditt barn behöver dig. Vi ser det som en viktig del av att skapa en stöttande och inkluderande miljö för både barn och föräldrar.

Dansskola i Kalmar och Nybro

 

Vår dansskola finns i Kalmar och Nybro. Oavsett vilken ort ni anmäler er till så är vår målsättning att garantera ditt barn massor av dansglädje! Om ni av någon anledning inte är nöjda med kursen, eller om ert barn inte trivs med dansen, erbjuder vi en pengarna-tillbaka-garanti. Detta gäller efter de två första sessionerna, så att ni kan känna er helt trygga med att utforska dansen tillsammans med oss.

Precis som en ballong är barndansen färgglad och sprudlande, skapad för att fylla barnen med glädje, energi och danslust! Därför bjuder vi alla barn som går vårens kurser på ett stort ballongdisco i maj!

Kvinna och två barn dansar tillsammans

få 20% rabatt!Boka före den31/12 2023

Kursstarter under våren:

Kursstart 1, vecka 6 (från den 5 februari)

Kursstart 2, vecka 13 (från den 25 mars) 

Happy Kids Mini (1,5-3 år): För de allra yngsta! Rolig danslek som sprudlar av glädje och energi, med ditt stöd som förälder. Tisdagar 16.00-16.30 och 16.45-17.15 i Kalmar, Skälby danslokal. Ledare: Erika

Happy Kids Mellan (4-6 år): Blandning av rolig danslek, taktövningar och anpassade koreografier

Onsdagar 17.15-17.50 i Kalmar, Skälby danslokal. Ledare: Alice B

Söndagar 17.00-17.30, samt 17.40-18.10 i Nybro sporthall. 

 

Happy Kids Maxi (6-10 år): Blandning av stilar i olika koreografier. Mycket fokus på självkänsla, att hitta sina egna rörelser och bygga gemenskap. 

Onsdagar 18.00-18.45 i Kalmar, Skälby danslokal. Ledare: Alice B

Lördagar 12.15-13.00 i Kalmar, Skälby danslokal. 

Söndagar 18.15-19.00 i Nybro sporthall. 

 

Varje kurs är består av sex tillfällen. Uppehåll under lov och röda dagar. Kurserna har olika innehåll så du kan gå båda om du önskar. Om något pass ställs in på grund av sjukdom hos ledare erbjuds ersättningstillfällen längre fram under våren. 

Det går också bra att boka oss för barnkalas!

KURSSTART 1, VECKA 6. Välkommen att boka!

Kurstart 2, barndans i Kalmar och Nybro, vecka 13 (från den 25 mars)

Välkommen att boka!

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Mail: info@happydance.se

Mobil: 0762159534

bottom of page