Happy Children

Dans kan vara en fantastisk möjlighet för ditt barn att stärka både fysisk och psykisk hälsa. Men om dansen blir förknippad med prestation kan en danskurs snarare ge ditt barn ökad stress och oroskänslor.

Därför arbetar vi på Happy Dance med dans som baseras på glädje, en varm pedagogik och gemenskap! Här finns inga prestationskrav utan dansen används som ett medel för att ditt barn ska få uppleva rörelseglädje, få ett bra fysiskt självförtroende och få utveckla en god självkänsla i gruppen!

Härlig stämning, välkomnande och fantastisk pedagogik! /Anders

Duktiga ledare, positiv stämning, fint bemötande. Här mår man verkligen bra! /Sara

jag2.jpg

Välkommen till dansglädjen hos Happy Dance!

 

Här kommer ditt barn få en positiv pedagogik och ledare med ett varmt förhållningssätt.

 

Vi har egna koncept som är baserade på forskning kring hur dans kan användas för att stärka självkänsla, självförtroende och gemenskap!

Happy Kids Mini: 

1-2 år

 

Dansglädje för de yngsta! Roliga dansövningar och enklare dans som skapar massor av glädje och energi! Du som förälder är med och stöttar upp ditt barn under passet. 

 

Happy Kids Mix:  

3-4 år, 4-5 år och 6-9 år

 

På Happy Kids Mix får dina barn prova flera olika roliga dansstilar såsom TikTok, Disco, Street och Showdance. 

 

Danskoreografierna anpassas efter barnens ålder och uppdateras var sjätte vecka för att ge barnen ny inspiration. 

Kursen innehåller också självkänslostärkande övningar och övningar som stärker gemenskap och trygghet i gruppen. För de yngsta barnen har vi också roliga danslekar och övningar som håller igång barnens intresse för rörelse och dans!

 

Happy Kids TikTok/Showdance/Street/HipHop/Jazz/Disco: 

9-12 år

 

Specifikt inriktade kurser där vi fördjupar oss i en dansstil. Här får barnen lära sig mer om själva stilen och träna på roliga koreografier.

 

Som alltid så innehåller kursen också självkänslostärkande övningar och övningar som stärker gemenskap och trygghet i gruppen. 

 

nedladdning (2).jpg

Foto: Rasmus Jeppsson/Barometern