top of page
Suddiga kronblad

Vi arbetar för att stärka

PSYKISKT VÄLMÅENDE

Vita Progress

logga2_edited.png
logga.jpg
logga2_edited.png
loveweekend.png
Erika001.JPG

OM OSS

Vi strävar efter att forma en värld där varje individ har möjlighet att njuta av en meningsfull tillvaro, känna sig stark i mötet med livets prövningar och upprätthålla harmoniska relationer.

Vita Progress ägs av Erika Lundby, PhD i socialt arbete, som har gedigen kunskap och ett brinnande engagemang för att stärka psykiskt välmående.

Vad är

PSYKISKT VÄLMÅENDE?

Psykiskt välmående syftar kortfattat på ett emotionellt och mentalt tillstånd där man känner glädje, tillfredsställelse och en känsla av meningsfullhet i livet.

Många olika faktorer kan påverka det psykiska välmåendet. Därför erbjuder vi också en bred palett av tjänster för att du ska kunna hitta något som passar just dig - just nu. 

På första bilden nedan ser du en del av de aspekter som kan påverka psykiskt välmående. Och i den andra bilden ser du vilka tjänster vi erbjuder i relation till dessa aspekter. 

Vi är specialiserade på att skapa individanpassade och flexibla lösningar för att just du ska må så bra som möjligt!

påverkar välmpende1.png
påverkarvälmående2.png
Kvinna i vit blus

Personlig utveckling

Här arbetar vi bland annat med individuell terapi, coaching, föräldrastöd, sexrådgivning, stresshantering, självkänsla, relation till kroppen och hantering av livets utmaningar.

Kramar Par i Nature

Parterapi & event

Här arbetar vi med parterapi, utveckling av emotionell intelligens, kommunikation och konflikthantering, samt skapar event där par kan utveckla sin relation tillsammans med andra.

fox1.jpg

Dans och resor

Vi erbjuder dansresor, dansevent och kurser. Vi tar också emot många privata bokningar, såsom möhippor, bröllopspar, skolor och företag.

Gästtalare

Singelevent

Vi arbetar för att minska den ofrivilliga ensamheten genom att skapa event och arenor där människor kan skapa nya relationer.

bottom of page