top of page

PERSONLIG UTVECKLING

Steg för steg mot ökat välbefinnande

logga2_edited.png

Med stort engagemang och hög kvalité erbjuder vi föräldrastöd, coaching, samt terapi. Dessutom erbjuder vi också stöd och kurser som hjälper dig att förbättra relationen till din egen kropp och ditt utseende.

 

Vi tar emot individer från hela Sverige genom videosamtal. Det är enkelt och smidigt. Vi erbjuder både tider på dagtid, kvällar och helger.

Boka gärna ett introduktionssamtal redan nu. Det kostar bara 300 kr och ger dig möjlighet att prata med oss och berätta om din situation. Du förbinder dig inte till fler köp. 

Du kan också läsa mer om våra tjänster och boka fler tider längre ned på sidan.

COACHING

Personlig coach som peppar dig

Livet är en resa fylld av möjligheter, utmaningar och upplevelser. ​Tillsammans kommer vi att definiera realistiska mål som är anpassade efter din unika situation.

 

Vi kommer att peppa dig till att tro mer på dig själv och till att våga skapa förändring! 

TERAPI

Vi finns för dig när du behöver

Har du behov av att prata och få stöd? Då kan du vända dig till oss. Vi vägleder och hjälper dig när du behöver det. Tveka aldrig på att ta kontakt med oss. 

Oavsett hur din situation ser ut kan du vända dig till oss. Vi kan också rekommendera dig vidare till andra behandlare. ​

KROPPEN

Självkänsla och kontakt med din kropp

Vi erbjuder rådgivning inom intimitets- och sexualrådgivning. Vi har också kurser, dans och övningar som stärker både självkänsla och kroppskärlek. 

 

Snart kommer också våra onlinematerial här som du kan arbeta med hemifrån.  ​

FÖRÄLDRASTÖD

Rådgivning för föräldrar till barn i alla åldrar​

​Varje barn är unikt, och vår rådgivning hjälper dig att anpassa din föräldraskapsstil efter ditt barns ålder och specifika behov. 

En nyckelkomponent i föräldrastödet är att förbättra dialogen med ditt barn, samt ge dig konkreta tips och verktyg för att underlätta föräldraskapet. 

Vi erbjuder också föreläsningar om föräldraskap och barns behov för skolor och andra aktörer. 

Mor och dotter kramas

Har du frågor? Kontakta oss här

Tack! Vi kontaktar dig snart!

bottom of page