top of page

Att vara ett kursledarpar...

...och att lära av varandra!


Nu har jag och Tony arbetat som ett kursledarpar i ungefär 1,5 år. Det har blivit många kurser under den tiden, med olika teman och inriktningar.


I början när vi hade kurser fanns en del frågetecken: Vem skulle säga vad? Tänkte vi likadant? Hur ville vi planera? Och så vidare... Idag är vi så samspelta så vi bara behöver titta på varandra för att veta vad den andra tänker när vi har kurser.


En anledning till att vi jobbar så bra ihop är att vi båda är öppna för att lära av varandra - och har respekt för varandras tankar. Det tror jag är bland det absolut viktigaste som finns för ett kursledarpar.

Att vi är nyfikna på varandras tankesätt gör också att vi hela tiden utvecklas - eftersom vi har olika erfarenheter med oss in i ledarrollen. En stor del av det vi gör grundar sig i andra saker än i dansen. Våra kompetenser från våra andra yrken spelar en stor roll i vår pedagogik och vår värdegrund.


När vi har kurser så ger vi också varandra energi - vi har alltid roligt tillsammans i ledarrollerna! Det gör också att vi kan ge energi till deltagarna och få ett bra klimat på kurserna.


Det är verkligen lyxigt att få arbeta tillsammans med dansen!


Danskramar på distans!

Erika


318 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page